Velux

VELUX buitenrolluiken en zonwering

Rolluik

Maximaal comfort 

Verduistert en beschermt het best tegen warmte en nog veel meer…

VELUX rolluiken beschermen u het hele jaar door perfect op alle vlakken, ongeacht het klimaat. Ze blokkeren het licht, houden de warmte buiten in de zomer en houden de warmte binnen tijdens de winter. Het duurzame ontwerp in onderhoudsvrij aluminium is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, vermindert het contactgeluid van regen en hagel, draagt bij tot uw veiligheid en beschermt uw dakvenster.

Muggengaas

Dankzij het muggengaas geniet u insectvrij van frisse lucht. Het is gebruiksvriendelijk en past op elk dakvenster van VELUX. Wanneer het niet gebruikt wordt, zit het muggengaas naadloos opgeborgen in een aluminium cassette bovenaan. Het muggengaas bedekt de volledige opening van de binnenafwerking. Deze afmetingen bepalen de keuze van het muggengaas. 

  • 100% insectenwerend glasvezelnet
  • Duurzame, transparante stof die het daglicht binnenlaat en uw uitzicht niet hindert
  • Beschikbaar in manuele versie (type ZIL)

Rolgordijnen

  • Kies uit duizenden kleuren
  • Verkrijgbaar voor transparante rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen plus plissé
  • Beschikbaar in manuele versie (type DKL, RFL, DFD), in elektrische (type DML, RML) en zonne-energie (type DSL, RSL) versies met afstandsbediening

Verduisterend plisségordijn

Deze decoratieve oplossing zorgt voor zowel verduistering als isolatie en is daardoor ideaal voor slaap- en woonkamers. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met profielen van wit of geborsteld aluminium.

  • Verduisterend en isolerend – ideaal voor slaap- en woonkamers
  • Een traploos ontwerp dat overal in het raam kan worden geplaatst
  • Beschikbaar in manuele versie (type FHC), in elektrische (type FMC) en zonne-energie (type FSC) versies met afstandsbediening

Buitenste zonnescherm

Nieuw design 

Doeltreffende bescherming tegen de warmte

VELUX buitenste zonneschermen verminderen de warmte door de zonnestralen tegen te houden vóór ze het glas bereiken. Ze houden de warmte buiten en zorgen binnen voor een koele, comfortabele temperatuur. Het doek is transparant en licht doorlatend waardoor het uitzicht behouden blijft. Het installeren gaat snel en gemakkelijk, van binnenuit.

Realisaties