Rolgordijnen

Aan het rollen!

Onze nieuwe collectie is breed wat betreft ons assortiment stoffen. Denkt u aan ausbrenner, jacquards, transparant, dessin, uni colours, Iso enz.? Met het oog op onderhoudsvriendelijkheid zijn een groot aantal stoffen uitgevoerd met een Teflon-coating.
Door de talloze afwerkingsmethoden is het rolgordijn niet meer het rolgordijntje van weleer. Strakke uitvoeringen door toepassingen van o.a. RVS-materialen in onderlat of cassette. Elegante of sfeervolle rolgordijnen door middel van schulpranden of juist niet. U bepaalt!

rolgordijnen: een strakke designklassieker

Onze stoffen, meer dan 300 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen.
Transparante rolgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijndoek laat geen licht door.