Plisségordijnen

Strak in de plooi (nog te) onbekend

Strak vouwen wordt plisseren genoemd. Vandaar de naam plisségordijn.

Op uw wenken bediend

Bij geen enkel product zijn de bedieningsmogelijkheden zo uitgebreid als bij het plisségordijn. Dakramen, ovale vormen, alles is mogelijk.
In onze nieuwe zorgvuldig samengestelde collectie vindt u een overvloed aan kleuren en stofsoorten.De geplisseerde doeken geven tegen daglicht een eigen sfeer en de honingraatstructuur van de Duette-doeken geeft weer een totaal ander effect.

Functioneel

Door toepassing van speciale coatings op de meeste van onze stoffen zijn deze extra zonwerend gemaakt. Ook verduisteringsdoeken voor bijvoorbeeld de slaapkamer vindt u in de collectie terug. Een plisségordijn bediend van boven naar beneden of van beneden naar boven, horizontaal geplaatst in een lichtkoepel of een plisségordijn bestemd voor dat vreemde driehoekraam in de serre. Het kan allemaal!

Plisségordijnen XL

Een geplisseerde stof met een plooi van 50mm. De plooival is altijd hetzelfde omdat aan de achterzijde van de plissé unieke “pitchkoorden” worden gebruikt. Deze zijn altijd in een bijpassende kleur en zorgen ervoor dat de plooi niet uitzakt.Door verschil in weving, stofdikte of coating laat elke stof een bepaalde hoeveelheid licht door. De stalen zijn zodanig gemaakt dat de transparantie goed kan worden beoordeeld. De plissé XL wordt met een koord bediend. De ingebouwde rem zorgt ervoor dat elke gewenste hoogte bereikt kan worden.

Plissés, perfect op ooghoogte

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Plisségordijnen zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.