Paneelgordijnen

Paneelgordijnen: mulitfunctionele raamdecoratie

Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd, komen het best tot hun recht bij grote ramen en deuren.
Doordat de panelen van stof afzonderlijk verschuifbaar zijn, kunt u uw interieur iedere dag voorzien van een nieuw gezicht.
Textiel vormt de basis. U kiest kleur, structuur en afwerking. Ooit verschillende stoffen in één paneelgordijn gezien?
Sfeervol, elegant en stijlvol zijn de panelen van 250 mm breed. Stem uw gordijn volledig af op uw interieur door deze panelen te voorzien van houten latjes.
praktischpanelen van 250 mm breed combineren de functionaliteit van een lamelgordijn met de moderne uitstraling van een paneelgordijn.

Onze stoffen, meer dan 292 soorten, zijn technologisch door en door ontwikkeld. Afgestemd op uw interieurwensen, maar ook afgestemd op type ruimte en gebruik. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen welke ideaal zijn voor badkamer of keuken. Simpelweg met een vochtige doek af te nemen. Ook zijn er brandvertragende stoffen. Toppoint past uiteraard steeds meer gerecyclede materialen toe. Paneelgordijnen zijn perfect voor grote raampartijen.

Transparante paneelgordijnen: Het daglicht wordt licht gefilterd en schijnt vrij uw kamer in. Uw uitzicht wordt niet belemmerd en van buiten naar binnen zijn contouren te zien. Perfect voor privacy overdag.
Semi-transparante paneelgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk de gekozen stof schijnt daglicht gedimd binnen.
Verduisterende paneelgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust. Zeker gecombineerd met ander raamproduct, zoals een rolgordijn.

Afwerkingsmogelijkheden

Door de vele afwerkingsmogelijkheden passen paneelgordijnen altijd bij uw woonstijl. Combineer bijvoorbeeld meerdere paneelstoffen in één paneel. Ook kunt u kiezen uit screenstoffen, een onderhoudsvriendelijke stofsoort die bovendien energiebesparend is. Qua design kunt u ervoor kiezen om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel symmetrisch of asymmetrisch verdeeld over de panelen. De bediening is volledig geruisloos en kan zowel handbediend als koordbediend zijn. En qua hoogte heeft u eigenlijk ook alle keus; de panelen kunnen tot wel 3.000 mm gemaakt worden en zijn dus ook ideaal bij hoge ramen.