Jaloezieën

Modern aluminium

Onze aluminium lamellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zelfs de look van geborsteld RVS behoort tot de mogelijkheden!

Trendy PVC

De PVC jaloezie is helemaal van nu. Het materiaal is leverbaar in diverse kleurgradaties. Door de frosted uitstraling (denk aan melkglas) dringt er wel licht binnen in uw woning maar ontstaat er geen inkijk. De PVC-jaloezie is eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.
Natuurlijk hout We maken onderscheid in verschillende echte houtsoorten, lamelbreedtes en uiteraard kleur. Hout straalt luxe uit en past afhankelijk van de uitvoering en kleur in elk interieur.

Retro – terug in de tijd

Een jaloezie die niets verbergt; een zichtbaar mechaniek uitgevoerd met een houten basis. Lekker hip met brede lamel in aluminium, PVC of hout!
Tip: custom-made!Door te combineren met bovenprofielen, ladderbanden en lamelmateriaal ontwikkelt u een jaloezie met een personal touch! Er zal geen tweede van bestaan!

Toppoint jaloezie : hoogwaardig design in aluminium en hout

Leverbaar in meer dan 240 kleuren, materialen en varianten. Voor elk type interieur, maar ook afgestemd op de verschillende type gebruik en ruimtes. Zo is voor een breed raam de aluminium Scala®  jaloezie de perfecte oplossing. Deze kan tot wel 690 cm breed geleverd worden!

Aluminium jaloezieën : De gepatenteerde Scala® jaloezie. Strakker bestaat niet. Door het gebruik van 100% aluminium de perfecte keuze voor vochtige ruimtes. Perfecte lichtfiltering door kanteling van de lamellen. Door het lichte aluminium eenvoudig tot een strak pakket op te trekken.

Houten jaloezieën : De Silva® jaloezie met gepatenteerde Scala® bovenbak. Een strak design als basis. Een high-end sfeermaker bij uitstek. Lichtfiltering d.m.v. het kantelen van de lamellen.

zomervakantie

We zijn gesloten van 30 juni 2024 t.e.m. 16 juli 2024. We zijn nog wel bereikbaar voor werkaanvragen via mail jan.brits1@telenet.be of het webformulier op onze website en dan zullen we u zo snel mogelijk terug contacteren.

We wensen iedereen een prettige vakantie toe .