Insectenwering

Plissé hordeursysteem

Het programma bestaat uit enerzijds het gepatenteerde Japanse plissé hordeursysteem. In plaats van een strak gaas, zoals bij een rolhor deur, wordt een geplisseerd gaas toegepast. Dit is veel sterker en bovendien beter zichtbaar, waardoor de kans op er doorheen lopen klein is. Omdat er geen onderdorpel wordt toegepast, maar een geleidestrip van slechts 3 mm hoog, wordt een maximale doorloop gewaarborgd. Standaard kan met kiezen uit een aantal profielkleuren en uit verschillende kleuren gaas. Optioneel is iedere RAL kleur mogelijk

Varianten

Anderzijds leveren wij ook een compleet programma inzethorren, rolhorren, draaideurhorren en schuifhorren. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met de Duitse firma Neher. Neher is marktleider in de Duitstalige landen met een programma dat bestaat uit meer dan 300 varianten en meer dan 30 patenten.
Talloze uitvoeringen!Standaard kan men kiezen uit een aantal profielkleuren, optioneel is iedere RAL kleur mogelijk. Op gaasgebied zijn er varianten op het gebied van materiaal, kleur en luchtdoorlatendheid. Een absolute noviteit is het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën worden geweerd.
Gesteld kan worden dat wij voor ieder raam en deurtype wel een insectenwering kunnen leveren. Of het nu rechte, schuine of ronde ramen zijn.